Ναπολιτανικη Συγχορδία : 8ema Armonias Panellhniwn E3etasewn 1991 : Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη.

Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί.

Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Selides Moysikhs 8ewrias Dhmhtrhs Pyrgiwths Armonia 2013 Ry8mos Klimakes Sygxordies Armonia Ta Basika 8ewrhtika Ergaleia Ths Sygxronhs Elkystikhs Moysikhs Poy Xrhsimopoioyntai Sth Moysikh Pra3h Kai Dhmioyrgia Biblia Moysikhs
Selides Moysikhs 8ewrias Dhmhtrhs Pyrgiwths Armonia 2013 Ry8mos Klimakes Sygxordies Armonia Ta Basika 8ewrhtika Ergaleia Ths Sygxronhs Elkystikhs Moysikhs Poy Xrhsimopoioyntai Sth Moysikh Pra3h Kai Dhmioyrgia Biblia Moysikhs from music-theory.gr
Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την.

Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο.

Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί.

Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την.

Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Sygxordies Ay3hmenhs 6hs Armonia
Sygxordies Ay3hmenhs 6hs Armonia from gym-mous-alim.att.sch.gr
Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη.

Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί.

Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη.

Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί.

Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. H Armonia Mas
H Armonia Mas from 3.bp.blogspot.com
Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί.

Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού.

Οι μουσικοί δεν έχουν υπογράψει κάποιο. Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη. Ίδια συγχορδία, πρέπει να τελειώνει όμως με κύρια συγχορδία (κι εδώ εννοούμε και την περίπτωση όπου η αλυσίδα τελειώνει με 'σπασμένη' Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί. Η συγχορδία ιιι σε καμμιά περίπτωση δεν είναι αλλοιωμένη. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού.

Ναπολιτανικη Συγχορδία : 8ema Armonias Panellhniwn E3etasewn 1991 : Η ναπολιτανικη δεν ειναι αλλοιωμενη.. Φυσικά και μια συγχορδία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αργότερα να εγκαταλειφθεί. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού. Η ιταλική συγχορδία αυξημένης 6ης είναι εκείνη η ελαττωμένη δεσπόζουσα μεθ΄ εβδόμης συγχορδία που λύνεται επί της τονικής, παρουσιαζόμενη σε δεύτερη αναστροφή, χωρίς όμως την θεμέλιο. Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ίδια, μεθ΄7 ης αν χρειαστεί.

Δεν αλλάζω συγχορδία πάνω σε όγδοα, προσπαθώ να κρατώ την ναπολι. Οι αλλοιωμένες συγχορδίες περιέχουν νότες που δεν ανήκουν στην κλίμακα του κομματιού.